真题范文,二〇一二考研土耳其共和国(The Rep

日期:2019-09-25编辑作者:4886a威尼斯城官网

  37.【答案】D

二〇一三年全国博士学士入学统一考试意大利语(二)真题范文

  【解析】第二句冒号前面:他们不再那么追求物质,经济上更细心;同不时间开掘到其余人在竭力创新优品,即D选项中reconsidertheir lifestyle,重新审视他们的生存格局。A项有干扰性,但文中说“将大家从希望中提示”,所以不对。B、C未有涉嫌。

行使文范文

  38.【答案】B

  Dear Sir or Madam,

  【分析】定位在第三段第二句开头。 接下来一句通过重大词mean-spiritedand less inclusive ,B选项正是该句的改写,故为精确答案;A属于过度推理;C、D意思显明弄反了

  I am an honest customer who often buys the products from your online store. I just bought an electronic dictionary from your store the other day. I feel bad to trouble you but I am afraid that I have to make a complaint about the quality of it。

  39.【答案】D

  The reason for my dissatisfaction is that I found the electronic dictionary can’t reach my satisfaction. In the first place, the outlook is quite different from what it is placed online. In addition, the number of the vocabulary contained in it is too small. The purpose I want to buy it is that I intend to take part in the CATTII Exam. I’d like to buy an electronic dictionary with a large vocabulary. Obviously, the one I bought is not the exact one I am expected to obtain. Under these circumstances, I find it unacceptable to use this one。

  【解析】定位在第四段第三句冒号后边:高档学府的结束学业生能够一点也不慢调解自己,达到未遭受危害时的情事。D选项与之含义相符。C鲜明不对,“notall people graduating into a recession see their life chances dimmed”申明,不是装有的完成学业生都是为前途渺茫。B项无中生有。A与原作相反。

  I appreciate it very much if you could change another satisfying one for me. And I would like to have this matter settled by next Friday. Thank you for your consideration and I will be looking forward to your favorable reply。

  40.【答案】A

  Yours sincerely,

  【深入分析】由最后一句可见,“they certainly will reshape it”表示不方便时代的早晚上的集会对社会发出震慑的,所以certain与之相符。由最后一段不可能见到是positive照旧destructive,所以B、D均不得法。A项是“无足轻重的”,显明不对。

  Zhang Wei

  Part B

  大作文范文

  41.【答案】A

  As is vividly illustrated in the table, we can carefully observe a not uncommon social phenomenon currently, in which a table with regard to the staff’s satisfaction towards the company in which they are working is demonstrated. Specifically speaking, people ranging from 41 to 50 are least satisfied with it, however, people over 50 are most satisfied with their current situation。

  【分析】本题答案锁定在第三自然段,第二行讲到“Petrarchbegan...highlighting the virtue of classical heroes” 即彼特拉克在她的书中重申古典硬汉的贤惠。答案A与此是一丝一毫对应的。

  There prove to be a number of reasons accounting for it, first and foremost, that phenomenon has something to do with the structure of their age, especially with their working and life experiences in which they play a pivotal role, what is more, that social issue is likely to be intertwined with the structure of the company in which they are employed 。

  42.【答案】D

  In line with my personal thinking, there are 2 major factors that should be taken into account seriously, on one hand, the general people concerned should enhance their awareness in this respect, what is more, the relevant company should bolster the benefits for their employees. Only if we have these measures adopted effectively can it be resolved successfully。

  【分析】此题定位于第三自然段第五行,入眼精通词组“turn on its head” ,意思为“to change sthcompletely”,所以说尼可洛,马基雅Willy的见解与彼特拉克的见解是倒转的,开启了摸底历史大侠的新局面。

分享到:

  43.【答案】G

    越多新闻请访谈:乐乎考研频道 考研论坛

  【分析】此题定位于第四自然段的第四行,“Self-help as acatalogue of the worthy lives of engineers, industrialists and explorers”, 塞缪尔·斯Myers在她的书《成事在己》里面讲到了技术员,实业家,探险家的有含义的活着,G与此是呼应的

  特别表达:由于各方面景况的不仅仅调节与转移,天涯论坛网所提供的具备考试音信仅供参谋,敬请考生以权威部门公布的正统新闻为准。

  44.【答案】C

  【分析】此题定位于第五自然段第三行,“these epochal figuresrepresented lives hard to imitate”,托马斯,Carllyle描述了一部分通过苦难的破格的职员。C对应了此答案。

  45.【答案】E

  【剖判】此题定位于第六自然段第五行,“history should be thestory of the masses and their record of struggle”,答案E与此句是一心对应的。

  Section III Translation

  46.【参照他事他说加以考察译文】发展中夏族民共和国家的民众为移民心焦时,他们平日忧虑的是离开本人国家去去硅谷或发达国家的诊所和高端高校的最突出、最明白的群落的前景。那些劳动者就是像U.K.、加拿大、澳大新奥尔良联邦(Commonwealth of Australia)如此的国度通过授予受过大学教师以特权的移民法想要吸引的人群。

  比比较多研究发现,来自发展中夏族民共和国家的那么些遭到优质教育的民众极有异常的大可能率选取移居他国。2003年对印度家中开展了一项分布的考查,结果呈现约30%的移民受过高级中学以上的引导。比较来说,在有着年龄超过贰15岁的新加坡人中,受过高级中学以上教育的食指比例独有约3.3%。“人才流失”一贯干扰着贫苦国家的政策制订者们。他们操心这会对本国的经济产生风险,造成国家要求的技术专门的学问的消失。那么些才能职员可能曾在她们的高端高校教学,也恐怕以前在他们的医院工作,可能曾经构想出智能化的新产品让他俩的厂子去生产。

  【剖判】今年翻译话题是贫困国家的人才流失难点,话题内容比较好精晓,进而在比十分大程度上下滑了翻译的难度。但依旧有多少个地方有些同学或许会比较思疑。

  1)作品第一句的主句需求我们去认真思考下。“they are usually concerned at the prospectof their best and brightest departure to Silicon Valley or to hospitals and universities in thedeveloped world”

本文由4886a威尼斯城官网发布于4886a威尼斯城官网,转载请注明出处:真题范文,二〇一二考研土耳其共和国(The Rep

关键词:

解读新国际收入法则,浓密分析新收益肯定法规

资产管理 第5步在履行义务得以满足时确认收入 电信行业常常为客户提供多种产品(如“免费”手机)和电信服务的...

详细>>

【4886a威尼斯城官网】备齐考试用品,高考前考中

本报记者彭德倩 晨报记者 董川峰 高考就在眼前。回顾以往,几乎每年都有留下遗憾的“马大哈”因违规被取消成绩...

详细>>

4886a威尼斯城官网会计检查各地违规金额逾596亿元

中国联通为员工免费提供电话 各地发现违规金额596.8亿 各地发现违规金额596.8亿 财税制度执行方面,中国联通对内部...

详细>>

4886a威尼斯城官网:IASB完成金融工具会计处理改

在历时几年的广泛征求意见、协商审议之后,2014年5月28日,国际会计准则理事会(IASB)和美国会计准则委员会(FA...

详细>>